Skip to main content

Advies en intermezzo’s

Where?

Online

Who?

Bedrijf in de medische industrie

What?

De jaarlijkse internationale teamupdate werd dit jaar een online event. THAT’S ELSE heeft het bedrijf geadviseerd over de opbouw van het programma, de duur van de sessies en pauzes. Alles in het thema Summer Favorites.

Een aantal weken van tevoren werden alle sprekers getraind over de do’s en don’ts tijdens online presentaties. En hoe houd je de deelnemers erbij?

Tussen de sessies door verzorgde THAT’S ELSE een aantal intermezzo’s. Een workout van 5 minuten, een spel met een rad, een muziekbingo (met de favoriete zomer hits van de deelnemers) én natuurlijk mocht een kleine quiz niet ontbreken. Die bevatte zomerse vragen, maar ook informatie met vragen die een aantal weken van tevoren online waren ingevuld.

Een week voor aanvang ontvingen de deelnemers een pakket met 6 cadeaus. Als ze weer een cadeau mochten uitpakken ontving iedereen een e-mail. Alle cadeaus kwamen terug tijdens de bijeenkomst. Na afloop was het tijd om het laatste cadeau uit te pakken. Een rooster voor op de emmer waar alles in zat, zodat het een BBQ werd. En laat 44% van de deelnemers dat als favoriete zomerdiner hebben ingevuld op de vragenlijst die ze van tevoren hebben ingevuld!

EM

Heb je een vraag? Stel deze dan hier en krijg snel antwoord.