Skip to main content

Events zijn een onderdeel in de marketingmix. De hele mix, maar ook een evenement op zichzelf, zijn vaak complex. Er zijn verschillende subprojecten en diverse teams. Goed projectmanagement is een vereiste om efficiënt te werken en het beoogde resultaat te behalen. THAT’S ELSE ondersteunt marketing projectteams of stuurt als projectleider een eventteam aan bij de grotere complexere events.

 

Foto: Cindy Bakker Fotografie

De organisatie van zakelijke events wordt soms naast dagelijkse werkzaamheden gedaan. THAT’S ELSE neemt deze zorg uit handen en werkt graag aan onder andere uw personeels- of relatiedag, meeting, beursdeelname of seminar. Dit begint met samen het doel goed te formuleren. De volgende stap is om na denken hoe het doel het beste behaald kan worden. Is dit door een live event? Of toch een online versie? Of een combinatie, een hybride event? En wat gaat er gebeuren en hoe komt het eruit te zien?

Het meest effectief is om dit samen te doen aan de hand van een Event Canvas. Hoe dit werkt leest u hier.

Nadat het ontwerp van het event door u is goed gekeurd, zorgt THAT’S ELSE ervoor dat de plannen zoals bedacht daadwerkelijk tot stand komen.

Goed voorbereide en geplande marketingprojecten en events slagen alleen door middel van de juiste uitvoering. Voor de coördinatie van een deel van een marketingproject of een heel event is vaak extra hulp nodig van buitenaf. THAT’S ELSE biedt deze hulp. Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer.

Heb je een vraag? Stel deze dan hier en krijg snel antwoord.